Obszary naszych działań

> Fundacja

Nieustannie poszukujemy nowych sposobów radzenia sobie z problemami w pracy. Wiemy jak destrukcyjnie działa na człowieka stosowana wobec niego przemoc psychiczna. Wielu przełożonych nie zdaje sobie nawet sprawy, że ich zachowania mogą wpływać na życie drugiego człowieka doprowadzając go na skraj załamania.

Zdarza się, krzywdzą koledzy z pracy.

PRAWIDŁOWA i EFEKTYWNA KOMUNIKACJA to kwestia, do której podchodzimy bardzo poważnie. Wiemy jak trudno porozumiewać się szczególnie wtedy kiedy się ze sobą nie zgadzamy, kiedy trzeba poruszyć trudny temat albo rozwiązać jakieś nieporozumienie. Nasz zespół codziennie daje z siebie wszystko, aby wprowadzać pozytywne rozwiązania i zmienić tym samym warunki życia i pracy. My też ciagle doskonalimy nasze umiejętności, jak się okazuje bowiem porozumiewanie się nie jest takie proste.

Skontaktuj się z nami, jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej.

> Media

Polecamy nasze materiały medialne.

W portalu hellozdrowie.pl pojawił się wywiad przeprowadzony przez Mariannę Fijewską z  Fundatorkami Fundacji Wykrzyknik. Polecamy lekturę a Mariannie dziekujemy serdecznie za znakomity materiał : -)

> Wolontariat

Szukamy chętnych którzy będą wspierać Fundację we wszelkich akcjach na rzecz poprawy bezpieczeństwa pracy.

> Edukacja

Działalność Fundacji to również edukacja Polek i Polaków w każdym wieku. Znajomość prawa pozwoli każdemu lepiej radzić sobie w pracy czy szkole.

21 września 2019
  Mobbing to hasło pojawiające się coraz częściej w różnego rodzaju mediach i zyskujące na popularności nie tylko z uwagi na zainteresowanie opinii publicznej, ale - co gorsze, także ze względu
07 września 2019
“Mobbing w szkole”, to hasło zyskujące obecnie na popularności. O mobbingu w szkole dotykającym uczniów coraz częściej możemy usłyszeć w mediach lub przeczytać w Internecie. W związku z rozpoczynającym się